Kontakt os

Teglgaardshaven

Viborgs mest attraktive område ved Søndersø

Midt i naturen og alligevel tæt på Viborg Centrum.

43 eksklusive lejligheder og rækkehuse

Eksklusivt og sønært

Med udsigt til sø og by

Området omkring Teglgårdshaven byder udover den åbenlyse natur i den absolutte nærhed også på kort afstand til Strandparken – hvor slæbested, bådpladser samt udendørsfitness kan skabe rammen om et aktivt fritidsliv.

Her er kort og sikker afstand til Viborgs bymidte af kombineret gå- og cykelsti, der følger Søndersø helt til Golfhotellet og det nærliggende Borgvold.

Indkøb kan klares i flere supermarkeder i gåafstand, og i det nye boligområde Arnbjerg findes daginstitution og pasningsmuligheder for de mindste ligesom afstanden til skole let nås på cykel.

Er du interesseret i at vide mere?

Besøg Teglgaardshaven til åbnet hus hver onsdag kl. 16-17 og søndag kl. 11-12 eller kontakt os for en privat fremvisning. 

Historisk og nutidigt

Teglgaardshaven

Området er opbygget som den historiske trelængede gård hvor der i den tidligere aftægtsbolig og i stuehuset genopføres nye bygninger og etableres lejligheder. Den tidligere lade genopbygges også og der etableres rækkehuse – alle med direkte adgang til den åbne ”gårdsplads” og med adgang og udsigt til den smukke Søndersø samt Viborgs skyline. Området tilføres endvidere tre elegante punkthuse med lejligheder i varierende størrelser og muligheder. Sammen danner de nyopførte boligenheder rammen om det nye område Teglgaardshaven – et unikt og gennemtænkt byggeri med absolut bedste beliggenhed i byen.

Strandparken

Ved søen

Strandparken ligge et stankast fra Teglgaardshaven

Viborg Centrum

Nær centrum

Centrum af Viborg er blot en skøn gåtur herfra på stien langs søen

Borgvold

I naturen

Den smukke park – Borgvold – ligger for enden af søen

Løb om søen

Aktiv fritid

Teglgaardshaven ligger midt på den smukkeste løbe- og vandrerute

En unik plet i Viborg

Øster Teglgård

Teglgaardshaven og de oprindelige bygninger på grunden har tidligere huset den anerkendte Viborg maler, Lasse Winsløw.

Lasse Winsløv var søn af teglgårdsejer, Laurits Winsløv-Nielsen. Lasse Winsløw overtog ejendommen efter sin far i 1953 og beboede ejendommen, afholdte udstillinger og malede her indtil sin død i 2006.

I mange år har området været forladt og vildtvoksende planter og har indhyllet grunden og hovedbygningen i et tæt krat.