Kontakt os

Aftægtsbolig

Moderne boliger i to plan med fabelagtig udsigt

Få en bolig beliggende i vandkanten på pladsen hvor den gamle Aftægtsbolig lå.

De to boliger er på hele 186 m2 i to plan med separat soveafdeling på 1. etage og et rummeligt køkken-alrum i forlængelse af stuen med direkte udsyn til Søndersø, så du kan nyde den fantastiske udsigt over vandet helt uforstyrret.

Aftægtsboligen er designet med områdets historie in mente med et moderne twist.

Indendørs er boligerne indrettet med et bevidst fokus på lysindfald og udsigt til de omkringliggende, indbydende omgivelser. Store vinduespartier lader lyset og naturen strømme ind i rummene og en smuk, trætrappe fører op til soveafdelingen.

Saml familien i det moderne HTH køkken til hyggelig madlavning eller i den rummelige stue, hvor der er god plads til gæster. Således rammer boligerne et bredt segment af nye ejere, der naturligt vil danne en harmonisk ejergruppe. Boligerne er forsynet med energimærke A20, så de er både energieffektive og energiøkonomiske. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om boligens indeklima og energiforbrug.

Hver bolig har sin egen p-plads/parkeringsplads, som du har mulighed for at opgradere til egen garage med el-port. Parkering af cykler har du både mulighed for foran hver er de tre ejendomme og i en aflåst garagebygning.

Bestil en fremvisning

Kontaktformular rigtig
Planløsning

Aftægtsbolig stueplan

Planløsning

Aftægtsbolig 1. sal