Kontakt os

Punkthusene

Lejligheder med et stilrent og moderne udtryk – og en fabelagtig udsigt

Området tilføres tre elegante ejendomme med lejligheder i varierende størrelser og med forskellige muligheder. Sammen med de øvrige boligenheder danner de rammen om det nye område – Teglgårdshaven. Et unikt, eksklusivt og gennemtænkt nybyggeri med den absolut bedste beliggenhed i Viborg.

De tre punkthuse rummer hver tre lejligheder i stueplan, tre lejligheder på 1. og 2. sal samt to store penthouselejligheder på 3. sal. I alt 11 nye skønne boliger med fokus på udsigt, lysindfald og luksus.

Alle lejlighederne er indrettet med et bevidst fokus på lysindfald og udsigt til de omkringliggende, indbydende omgivelser. Store vinduespartier lader lyset og naturen strømme ind i lejlighedernes rum. Desuden er der indtænkt masser af udeareal til hver lejlighed, så du også kan nyde udsigten fra flere terrasser og altaner.

Lejlighederne varierer i størrelse og indretning, men har samme høje standard af inventar. Således rammer boligerne et bredt segment af nye ejere, der naturligt vil danne en harmonisk ejergruppe. Lejlighederne er forsynet med energimærke A20, så de er både energieffektive og energiøkonomiske. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om boligens indeklima og energiforbrug.

Alle tre ejendomme har selvfølgelig elevator. Desuden får hver lejlighed sin egen p-plads/parkeringsplads, som du har mulighed for at opgradere til egen garage med el-port. Parkering af cykler har du både mulighed for foran hver er de tre ejendomme og i en aflåst garagebygning.

Når vi siger, at lejlighederne har den bedste beliggenhed i Viborg, er det fordi, at du bosætter dig midt i naturen ved Søndersø og alligevel tæt på centrum, som du kan nå via stier langs søen. Derudover har du ikke langt til Strandparken, hvor der er mulighed for at udfolde et aktivt fritidsliv.

Bestil en fremvisning

Kontaktformular rigtig
Planløsning

Lejlighederne stueplan

Planløsning

Lejlighederne 1. sal

Planløsning

Lejlighederne 2. sal

Planløsning

Lejlighederne 3. sal