Kontakt os

Aftægtsbolig

Hovedhus med fire moderne lejligheder

På pladsen, hvor det gamle Hovedhus stod, er der genopført en ny, moderne bolig med respekt for det oprindelige hus. Huset er opdelt i fire skønne lejligheder.

De fire lejligheder er på mellem 92,8 – 117,4 m2 med to lejligheder placeret i stueplan og to på 1. sal. De har alle blandt andet to værelser samt et skønt og funktionelt køkken-alrum.

Til hver lejlighed hører enten en tagterrasse eller udestue, så I får mulighed for at udnytte det skønne uderum med den helt fantastiske udsigt lige lidt i naturskønne områder. 

Indendørs er boligerne indrettet med et bevidst fokus på lysindfald med loft til kip på 1. salen og med udsigt til de omkringliggende, indbydende omgivelser. Store vinduespartier lader lyset og naturen strømme ind i rummene.

Boligerne er forsynet med energimærke A20, så de er både energieffektive og energiøkonomiske. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om boligens indeklima og energiforbrug.

Hver lejlighed har sin egen p-plads/parkeringsplads, som du har mulighed for at opgradere til egen garage med el-port. Parkering af cykler har du både mulighed for foran ejendommene og i en aflåst garagebygning.

Bestil en fremvisning

Kontaktformular rigtig
Planløsning

Hovedhus stueplan

Planløsning

Hovedhus 1. sal