Kontakt os

RÆKKEHUSENE

Eksklusive rækkehuse i to etager med fantastisk udsigt over sø og by

Det nye område Teglgårdshaven er opbygget om den historiske trelængede gård. Den gamle lade- og staldbygning ud til Øster Teglgårdsvej var så forfalden, at den ikke stod til at redde. Den blev væltet for flere år siden, men i det nye, eksklusive projekt genopfører vi den opdelt som fem unikke rækkehuse i to etager.

Alle med direkte adgang til den åbne gårdsplads og næsten beliggende med forhaven i vandkanten. Overalt i rækkehusene har vi tænkt i lysindfald og udgange, så du kan nyde beliggenheden og udsigten til Søndersø og Viborgs skyline bedst muligt.

Rækkehusene i to plan er fra 132 – 140 m2 store, og deres indretning gør dem specielt velegnede til parret eller børnefamilien, som fortsat ønsker god plads indvendigt og en nem have. Derudover er rækkehusene forsynet med energimærke A20, så de er både energieffektive og energiøkonomiske. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om boligens indeklima og energiforbrug.

Til hvert rækkehus medfølger egen p-plads, som du har mulighed for at opgradere til egen garage med el-port. Derudover er der mulighed for parkering af og aflåsning af cykler i en garagebygning, og der er naturligvis også cykelparkering foran hvert rækkehus.

Bestil en fremvisning

Kontaktformular rigtig
Planløsning

Rækkehusene stueplan

Planløsning

Rækkehusene 1.sal